Karneler dağıtıldı, çocuklar için okul molası başladı! Önümüzdeki iki hafta çocuklar için çok eğlenceli bir o kadar öğretici geçsin istiyorsanız, önerilerimizi keşfedin!

Öğretici Oyuncaklarla Dolu Dolu Tatil

Çocuklar hem eğlensin hem de okul disiplininden çok da uzaklaşmasın diye düşünüyorsanız, özellikle küçük çocuklar için uygun olan öğretici oyun setlerini ve masaüstü oyunlarını mutlaka denemelisiniz.

Kamp Yapmak Ailecek Daha Keyifli

Kış tatili planlamak için geç kalmış olabilirsiniz ancak birkaç günlük hafta sonu kamp kaçamakları için tüm aileyi bir araya getirebilirsiniz. Veya günübirlik doğa gezileriyle ailecek keyifli vakit geçirin.

Evin En Eğlenceli Hali

Masa üstü oyunlar, eğlenceli kendin yap projeleri ve çocuğunuzun yaratıcılığını besleyecek yüzlerce alternatifle evde geçirdiğiniz her günü başka bir mutlu anıya dönüştürebilirsiniz.

Mutfakta Minik Bir Aşçı Var!

Yemek yapmak, minikler için keşfedilecek yepyeni bir dünyaya açılan eğlenceli bir aktivite. Birlikte vakit geçirip ortaya lezzetli yiyecekler çıkarmaya hem yetişkinler hem çocuklar bayılacak.

Oyun Oynamadan Asla!

Yeni nesil teknolojiden uzak duramaz! Tablet, diz üstü bilgisayar veya konsollarla oyun dünyasını tatilde sık sık ziyaret etmeleri için elektronikleri keşfedin!